Köpvillkor

1. Köp
Vid beställning i vår webshop bekräftas beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av washclean.se utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. För att din beställning skall godkännas skall du vara minst 18 år. Washclean förbehåller sig för eventuella skrivfel. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan inte heller garanteras återge varans exakta utseende.

2. Adressuppgifter
I kassan anger du din korrekta adress och eventuell portkod. Om portkod saknas vid leverans eller om din adress inte är korrekt kan du komma att debiteras våra ökade fraktkostnader för detta.

3. Pris
Priserna är de som anges i butiken. Alla priser är inklusive 25% moms.

4. Leveranser, leveranstid

Leveranstid
Normalt levereras beställningen inom 3 arbetsdagar. Vi använder DHL som fraktbolag och kan efter överlämnandet inte styra över leveransen. Skulle leveranstiden avvika från det normala så meddelar vi dig

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Vi förbehåller oss dock rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Transportrisken
Vi står för transportrisken dvs. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Kunden står för risken vid eventuell retur till oss.

Ej utlösta order
För paket som du som kund inte löser ut inom 14 dagar och återsänds till Washclean.se debiterar vi dig 299 kr (SEK) för administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

5. Betalning
I kassan betalar du med kort via vår samarbetspartner Stripe. Alla betalningar är krypterade och washclean.se har inte tillgång till de kortuppgifter som lämnats.

6. Övrigt om våra produkter
Samtliga våra produkter är avsedda för användning i Sverige om ej annat angetts. Hur produkten skall användas framgår av etiketten som sitter på produkten. Washclean tar inget ansvar för annan användning än vad produkten är avsedd för.

Kontaktuppgifter
Kemteknik Scandinavien AB
Cederströms Slinga
195 61 Arlandastad
Tel: 018-71 49 00
E-post: kundservice@washclean.se
Org.nr: 556798-7564
Vat: SE556798-7564