Washclean Tvättmaskinsrengöring 500 ml

195 kr

  • Unik svensktillverkad produkt
  • Gör ren din tvättmaskin från insidan
  • Tar bort smuts, beläggningar och dålig lukt
  • Håller reparatören borta
  • En förpackning räcker till fem rengöringar!

Luktar dina nytvättade kläder unket och surt eller luktar din tvättmaskin illa? Det beror oftast på att det finns smuts, beläggningar och skräp som fastnat på ställen som är svåra att rengöra, t.ex. utsidan av trumman, slangar, rör och värmeelement.

Med tvättmaskinsrengöring rengör du tvättmaskinen från insidan. Den skyddar och underhåller gummi- och metalldelar samt ger en energieffektiv tvättmaskin som tvättar renare och fräschare. Dessutom förlängs livslängden på din tvättmaskin!

Artikelnr: 270101 Kategori:

Beskrivning

Dosera i en tvättboll direkt i trumman och kör ett långt program på minst 60 grader. Ju högre temperatur desto bättre effekt.

Tvättmaskinsrengöring kan med fördel även användas till att rengöra maskinens invändiga gummilister. För bästa tvättresultat bör tvättmaskinen rengöras en gång per månad med Tvättmaskinsrengöring. Om tvättmaskinen inte är rengjord på länge kan det behövas några rengöringstillfällen innan önskad effekt uppnås. Tänk på att läsa instruktionerna på förpackningen innan du använder produkten.