Washclean Sporttvättmedel 1 liter

209 kr

  • Svensktillverkat
  • Perfekt för dig som idrottar
  • Bli kvitt dålig lukt – en gång för alla
  • Håller dina träningskläder fräscha
  • 5 liter räcker till 100 tvättar

Vi känner det alla ibland. T-shirten, sportplagget, arbetskläderna börjar lukta så fort vi använder dem även om de är rentvättade. Microfibrerna i funktionskläder börjar snabbt lukta illa när de används i samband med sport och då kroppen svettas.

Sporttvättmedel är en ny produkt speciellt anpassat till funktionskläder. Ett vanligt problem för de som idrottar är att kläderna tvättas rena men doftar ändå inte riktigt rent. Därför har vi tagit fram ett nytt flytande tvättmedel som bryter ner doftmolekylerna, och efterlämnar kläderna både rena och väldoftande.

Tekniken bakom luktabsorberingen är densamma som används vid framställning av luktfria deodoranter där man inte bara vill dölja doften utan helt och hållet avlägsna den.

Perfekt för de som idrottar eller tränar flera gånger i veckan.

Artikelnr: 272-0001 Kategori:

Beskrivning

Svensktillverkat maskintvättmedel som är fritt från fosfat och zeoliter. Speciellt anpassat till funktionskläder för tvätt vid handtvätt, 30°C, 40°C och 60°C.

För bästa tvättresultat följ alltid tvättinstruktioner på textilerna och den rekommenderade doseringen. Blanda ej kulörta och vita plagg vid tvätten. Doseras i tvättmedelsfack eller doseringsboll. Vid handtvätt, lös alltid upp tvättmedlet i vatten innan textilerna läggs i. Hårt smutsade plagg eller fläckar kan förbehandlas med några droppar koncentrerad flytande tvättmedel före tvätten.